Takk for din påmelding!

Takk for at du registrerte deg til ALFA > GO sin 10 timers utfordring! Du vil også motta en e-post med bekreftelse og fortløpende informasjon i forkant og underveis i utfordring, både på SMS og e-post.

Vi gleder oss til å være med deg på tur i ukene som kommer!

Om ALFA > GO

ALFA > GO er vår nye kundeklubb. Her ønsker vi å bidra til turglede og aktivitet, samtidig som du som medlem får eksklusive kundefordeler, kan vinne premier og gavekort, og få informasjon og tilgang til ALFAs produktnyheter før alle andre.

Gjennom å melde deg inn her i ALFA > GO og koble opp sportsklokken din, vil du ikke bare være påmeldt denne ene utfordringen, men du vil automatisk bli inkludert i de kommende utfordringene ALFA > GO arrangerer. Gjennom å spore aktivitetene dine med klokken din vil du dermed samle poeng og kunne vinne flere premier og fordeler, uten at du trenger å registrere deg ytterligere.

Som en start tester vi denne 10 timers utfordringen som en pilot. Det betyr at vi er svært lydhøre for din tilbakemelding. Vi vil også presisere at siden denne piloten strekker seg over en relativt kort tidsperiode, vil du kanskje oppleve hyppigere kommunikasjon nå enn du vil gjøre i fremtidige utfordringer.

Dersom du ønsker å melde deg ut av kundeklubben eller koble fra sportsklokken din, kan du når som helst gjøre det.

10 timers utfordring – dette er konkurransen

Målet med denne utfordringen er å være mest mulig i aktivitet ute. Det spiller ingen rolle hva slags aktivitet du bedriver, så lenge du er utendørs og sporer aktiviteten med sportsklokken din. Fokuset er på å skape gode opplevelser for deg selv og de du er glad i – enten det er skiturer, gåturer, aking eller påskeegg-jakt.

Det eneste du må ha for å bli med er en Garmin eller Polar sportsklokke til å spore dine aktiviteter med.*

Utfordringen starter ved inngangen til påsken, lørdag 9. april, og varer til og med lørdag 30. april. Underveis i konkurransen vil du motta kommunikasjon via e-post og SMS med statusoppdateringer og hvordan du ligger an i konkurransen.

Når konkurransen er over vil vi trekke en vinner av 2 stk festivalbilletter til Vinjerock. Vinneren blir kontaktet på e-post.

Her er en oppsummering av reglene:

  • Utfordringen starter 9. april og slutter 30. april.
  • Du må koble opp sportsklokken din for å kunne delta (se egen e-post etter påmelding).
  • Utfordringen gjelder for all utendørs aktivitet.
  • All aktivitet må spores med din sportsklokke for å bli registrert.
  • Du får løpende statusoppdateringer underveis på e-post og SMS.
  • Alle som klarer utfordringen mottar et gavekort og er med i trekningen om festivalbilletter.

Kontinuerlig sanking av fordeler og gevinster

Når neste mulighet byr seg og en utfordring blir aktivert i ALFA > GO, er du automatisk påmeldt og slipper registreringsprosessen for å kunne høste gevinstene. Ved å melde deg inn i ALFA > GO vil du med ande ord høste eksklusive fordeler og gevinster fra og med nå, kun ved å være i aktivitet. Det eneste du må gjøre er å spore aktivitetene dine med sportsklokken din.

Her kan du se vanlige spørsmål folk har om denne typen konkurranser.

Tagg oss i sosiale medier

Vi blir veldig glad dersom du tagger @alfasko og #alfago når du deler turbildene dine i sosiale medier.

*Flere sportsklokker og -apper vil bli mulig å benytte ved senere anledninger. Merk at du også kan spore aktiviteter manuelt ved å opprette en Garmin-bruker og bruke Garmin Connect App eller ved å laste ned appen Polar Beat App og spore aktivitetene dine der.

Trenger du noen tips til hva du kan finne på ute i påsken?

Her er noen gode råd når du skal ut med familien.

Hvordan lage bål Fjellvettregler for barn
Gled barna med enkelt friluftsliv i påsken Båltips Fjellvettregler for tur med barn

Har du fått med deg nyhetene våre?

Stokka tursko | ALFA Sko

Tursko

Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær heter det. Det samme kan uten tvil sies om sko. ALFA legger sin stolthet i kvalitet og komfort, og med våre slitesterke tursko slipper du utskiftninger og kan bruke de samme skoene år etter år. Det er både praktisk, miljøvennlig og bra for lommeboka. Sjekk ut turskoene fra ALFA

Free Xplore fjellskisko | ALFA Sko

Skisko

ALFAs skisko holder seg varme, tørre og behagelige over tid, så du får en god utendørsopplevelse, uansett hvilke forhold du møter i løypa, inne i de dype fjellene eller til og med på arktisk is. Sjekk ut skiskoene fra ALFA