DRIV ADVANCE GTX

Oppdag Driv Advance GTX – En tursko som kombinerer lett vekt, slitestyrke og eksepsjonell fleksibilitet. Snøresystemet omslutter foten for en naturlig passform, samtidig som det gir uovertruffen støtte og komfort.

Gore-Tex-membran sørger for at du kan nyte pustende komfort og holde føttene tørre uansett værforhold. Det forsterkede beskyttelseslaget langs den nedre delen av skoen øker holdbarheten

Vibram Megagrip-gummiblanding gir deg eksepsjonelle grepsegenskaper, i kombinasjon med Vibram Traction Lug-teknologi øker trekkraften med opptil 25% på tørt og vått terreng og på ulike overflater. Den lette EVA-mellomsålen sørger for optimal støtdemping og stabilitet, slik at du kan takle lange turer med trygghet og komfort.

De er stort sett på farten, både nasjonalt og internasjonalt, og dokumenterer alt de gjør til sine 300.000 følgere på Intagram og TikTok. Elias og Kajsa er våre stolte ambassadører og har vært en del av vårt testteam for Driv Advance GTX.

Driv har vært våre trofaste følgesvenner på utallige eventyr, fra Alpene i Europa til utforsking av fjellene og fjordene i Norge. Med sitt midtkuttede design tilbyr de den perfekte balansen mellom fleksibilitet og holdbarhet, samtidig som GORE-TEX-fôret sikrer at føttene våre holder seg tørre uansett vær. Med forsterket beskyttelse og Vibram-såler gir Driv oss utmerket trekkraft på alle typer terreng. Etter seks år med Alfa har Driv utvilsomt blitt våre nye favorittsko som både er lette og komfortable.
//Elias & Kajsa, ambassadører

Gjør deg klar for alt fra festivalmoro til fjellturer. DRIV Advance GTX er ikke bare en tursko, den er en stødig partner for ethvert eventyr. Kledd i en dus fargepalett, fusjonerer turskoen praktisk funksjonalitet med tidløs design. Du trenger ikke å velge mellom å se bra ut eller å føle deg komfortabel på beina.