#Yesalfasko

Vi liker å se bilder av våre sko- og støvelmodeller i sosiale medier! Noen ganger spør vi om tillatelse til å bruke disse bildene eller videoene i våre egne kanaler. Bildene blir primært brukt på de respektive modellsidene på våre nettsider for å gi kundene en bedre følelse av hvordan produktet ser ut og brukes utendørs. I noen tilfeller vil bildene og videoene også bli publisert via våre SoMe-kanaler som Facebook og Instagram, samt i våre nyhetsbrev.

Ved å svare på vår forespørsel med hashtag #yesalfa godtar du følgende vilkår:

  • Du gir Alfa Sko AS en ukompensert, internasjonal rett til å bruke alle bilder du har svart #yesalfasko på, i markedsføring og reklame. Det inkluderer, men er ikke begrenset til, Alfa Sko AS sine nettsteder, sosiale medier, nyhetsbrev, trykt annonsering, butikkmateriell og annen kommunikasjon.
  • Du garanterer at Alfa Sko AS sin bruk ikke krenker rettighetene til noen tredjepart eller bryter noen lover.
  • Du gir Alfa Sko AS rett til å redigere hele eller deler av originalteksten til bildet eller videoen.
  • Hvis du er under 18 år, bekrefter du at du har samtykke fra foresatte.
  • Du fritar Alfa Sko AS og enhver person som handler på vegne av Alfa Sko AS fra enhver forpliktelse til å betale deg eller noen andre, for bruken av bildene dine som du svarte på #yesalfasko, og for de immaterielle rettighetene knyttet til bruken beskrevet ovenfor.

Hvis du ombestemmer deg og senere ønsker å få bildet ditt fjernet fra våre sosiale medier eller nettsider, vennligst kontakt oss på e-post, så ordner vi at innholdet ditt blir fjernet.