Flott sollys over fjellet
VI ØNSKER HØSTEN VELKOMMEN

DE BESTE TURENE
STARTER HER

Høsten kan være så uendelig vakker og koselig, men også mørk og utfordrende. Høsten krever fjellstøvler som holder deg tørr og gir godt grep på våte dager. Støvlene våre har alt du trenger og litt til!

HØSTENS MEST POPULÆRE FJELLSTØVLER

Vis alle

HVILKE FJELLSKO
ER RETT FOR DEG?

FORMET AV
NORSK NATUR

Vi har sko tilpasset ulike formål og er laget for å takle varierende terreng og vær. De holder føttene dine tørre, varme og komfortable selv under de tøffeste forhold.

Finn en modell som passer ditt bruksområde og foten din så du kan nyte turen. Er du ikke sikker på hvilke sko du skal velge? Vår turskoguide hjelper deg på veien.

ALFA Holt A/P/S GTX er en tursko med med godt grep og ekstra innebygd demping for en behagelig opplevelse på bakken eller på fjellet.

Leter du etter en allsidig og klassisk fjellstøvel som vil gi deg mange gode turminner, både med og uten sekk? Da er Walk King Advance GTX garantert et godt valg. Kombinasjonen av førsteklasses fullnarvet skinn og GORE-TEX-membran gjør disse støvlene slitesterke, vanntette og pustende.

Walk King Air A/P/S GTX er en klassisk og allsidig fjellstøvel med et moderne utseende og universell passform. Vi har sørget for komfort med Memoryfoam og en myk overkant, mens snøresystemet med doble låsekroker letter individuell justering. AlfaAir™ gjør støvelen lett og slitesterk.

UTVIKLET FOR
Å VARE LIVET UT

Nå trenger du ikke lenger bruke og kaste favorittstøvlene dine. Som de første i verden tilbyr vi fullt reparerbare GORE-TEX-turstøvler. Ved å lansere Impact A/P/S GTX er vi ett skritt videre på vår bærekraftsreise.

ALFA Impact A/P/S GTX er en tursko i førsteklasses fullnarvet skinn. Skoen er unikt designet for å vare livet ut ved at alle deler kan byttes når de slites ut. En slitesterk sko som du kan ta med deg på de fleste utflukter.