DE BESTE
TURENE
STARTER HER

Naturen kan være utfordrende og uendelig vakker på samme tid. Erfaringen fra en rekke turgåere og vår kunnskap ha resultert i tursko og fjellsko som gir deg tryggheten du trenger. Enten du leter etter fjellstøvel til enkle dagsturer i fjellet eller krevende toppturer, finner du et godt utvalg av fjellsko til dame og fjellsko til herre hos ALFA.

DE MEST POPULÆRE
FJELLSTØVLENE

FORMET AV
NORSK NATUR

Den norske naturen er inspirerende på mange måter. Den kan både være vill, bratt og krevende eller rolig og balansert. Vi har sko som er tilpasset ulike formål og behov, og skoene er laget for å tåle varierende terreng og vær. De holder føttene tørre, varme og komfortable selv i de tøffeste forholdene. Finn en modell som passer ditt bruksområde og din fot, så kan du nyte turene.

Usikker på hvilke sko du skal velge? Vår tursko-guide hjelper deg på veien.

ALFA Holt A/P/S GTX er en tur- og fjellsko med enestående demping og grep. Skoen har ekstra innebygget demping for en komfortabel opplevelse i marka eller på fjellet.

MAJESTETISKE
TUROPPLEVELSER

ALFAs bestselgere er Walk King og Walk Queen – folkets favoritt. Disse hiking-skoene er ekstremt slitesterke og blir din turkamerat år etter år. Kongen og dronningen av fjellstøvler finnes i både fullnarvet lær, den beste lærkvaliteten, og i det vedlikeholdsfrie materialet AlfaAir™.

Er du ute etter en allsidig og klassisk fjellstøvel som vil gi deg mange gode turminner, både med og uten sekk? Da er dette garantert et godt valg. Kombinasjonen av premium fullnarvet lær og GORE-TEX membran gjør disse støvlene slitesterke, vanntette og pustende.

Klassisk og allsidig fjellstøvel med moderne utseende og universell passform. Vi har sørget for komfort med Memoryfoam og myk toppkant, mens snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning.

UTVIKLET FOR
Å VARE ET HELT LIV

Nå trenger du ikke lenger bruke-og-kaste dine favoritt-tursko. Som de første i verden tilbyr vi helt reparerbare GORE-TEX tursko. Ved å lansere Impact A/P/S GTX er vi et skritt videre på vår bærekraftsreise.

ALFA Impact A/P/S GTX er en fjellstøvel i førsteklasses fullnarvet lær. Skoen er unikt konstruert for å kunne vare livet ut ved at alle delene kan byttes når de slites ut. En bærekraftig sko du kan ha med på de fleste utflukter.