DE BESTE
TURENE
STARTER HER

Naturen kan være utfordrende og samtidig uendelig vakker. Erfaringen fra mange turgåere, kombinert med vår kunnskap, har resultert i fjellsko som gir deg den tryggheten du trenger. Enten du går på enkle dagsturer i fjellet eller krevende toppturer, vil du finne et godt utvalg hos ALFA.

FORMET AV
NORSK NATUR

Den norske naturen er inspirerende på mange måter. Den kan være både vill, bratt og krevende, eller rolig og balansert. Våre sko er tilpasset ulike formål og behov, laget for å tåle variert terreng og vær. De holder føttene tørre, varme og komfortable selv under de tøffeste forholdene. Finn en modell som passer til ditt bruksområde og din fot, slik at du kan nyte turene fullt ut.

Usikker på hvilke sko du skal velge? Vår fjellsko-guide vil veilede deg på veien.

ALFA Holt A/P/S GTX er en vedlikeholdsfri fjellsko med enestående Vibram-grep. Skoen har ekstra innebygd demping for en komfortabel opplevelse i skogen eller på fjellet.

MAJESTETISKE
TUROPPLEVELSER

ALFAs bestselgere er Walk King og Walk Queen – folkets favoritter. Disse fjellskoene er ekstremt slitesterke og blir din trofaste turkamerat år etter år. Kongen og dronningen av fjellstøvler finnes både i fullnarvet lær, den beste kvaliteten av lær, og i det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir™.

Den mest solgte fjellskoen i Norge de siste 30 årene! Er du ute etter en allsidig og klassisk fjellsko som vil gi deg mange gode turminner, både med og uten sekk? Da er dette garantert et godt valg. Kombinasjonen av premium fullnarvet lær og Gore-Tex-membran gjør disse støvlene slitesterke, vanntette og pustende.

Walk King Air er en klassisk og allsidig fjellsko med et moderne utseende og en universell passform. Skoen har den samme behagelige passformen som Walk King Advance, men lavere vekt og et vedlikeholdsfritt AlfaAir™-yttermateriale. Vi har sørget for komfort med Memoryfoam og myk toppkant, mens snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning.

UTVIKLET FOR
Å VARE ET HELT LIV

ALFA Impact A/P/S GTX er en fjellstøvel i førsteklasses fullnarvet lær. Skoen er unikt konstruert for å kunne vare livet ut ved at alle delene kan byttes når de slites ut.

Med ALFA ReBOOT tar vi vårt engasjement for miljøet enda et skritt videre ved å tilby reparasjon, pant og kjøp av brukte sko. ​Ved å velge brukte og restaurerte ALFA-sko, tar du et aktivt steg mot å ta litt bedre vare på planeten vår, samtidig som du fortsetter å utforske den med kvalitet og komfort.