KLAR,
FERDIG,
GÅ!

Vi elsker tur! Både lengre eventyr, kortere oppdagelsesferder og den faste runden i nærområdet. Det er herlig å bevege seg utendørs og godt for både kropp og sjel, spesielt når du har gode sko på bena. Hos oss finner du et stort utvalg komfortable, stabile og slitesterke tursko til ditt bruk.

NYT NATUREN

Norge er kjent for sine vakre omgivelser, og i hele landet finnes flotte turområder i by, på landet og langs kysten. Det er varierende terreng og derfor er det lurt å bruke sko med de rette egenskapene for deg. Vi har sko for hverdagene og alle slags turer, enten det er lettere dagsturer, tyngre fjellturer med overnatting eller noe i mellom. Pakk sekken med god niste og snør på deg skoene, så er du klar for å nyte alt naturen har å by på.Usikker på hvilke sko du skal velge? Vår tursko-guide hjelper deg på veien.

ALFA Drift Advance GTX er en lett og komfortabel tursko med godt grep, perfekt for en rekke utendørsaktiviteter. Drift Advance har hurtigsnøring, så du raskt og enkelt er klar for hverdagen og lettere turer i naturen.

HVILKEN STI
VELGER DU?

TA ET STEG
OM GANGEN

Skoene i kolleksjonen «STEG» er utviklet etter ortopediske prinsipper og fotens naturlige bevegelse. Dette er stabile og teknisk godt oppbygde sko med demping – tilpasset ett eneste formål: å gå.

Stokka Advance GTX er en prisvinnende fritidssko tilpasset fotens bevegelse når vi går, og kan brukes både i byen og på tur i marka. Med Stokka får du god komfort og stabilitet på lettere turer og til hverdagsbruk. Innsteget til Stokka er en såkalt «fitsleeve», og kan minne om en sokk som strekkes for å tre foten inn i skoen. Den er elastisk og sitter godt rundt foten.

Laggo Advance GTX er en fritidssko til lettere turer og hverdagsbruk i by og natur. Den er robust og er utviklet etter ergonomiske prinsipper for hvordan føttene beveger seg når vi går. Skoen er designet med en asymmetrisk åpning som gir et enkelt innsteg, samtidig som tungen ikke sklir ned.

FÅ DEN GODE
TUROPPLEVELSEN

Piggen og Bregne er fantastiske tursko fra ALFA. De er superlette og vedlikeholdsfrie med suverent sålegrep og myk demping. Den vanntette og pustende GORE-TEX membranen holder deg tørr på føttene, mens snøresystemet BOA® Fit System lar det tilpasse skoen til din fot med mikropresisjon. Dermed kan du raskt og enkelt få på fottøyet og komme deg ut for en god turopplevelse.

Bregne A/P/S GTX er en svært lett, ankelhøy tursko med BOA®-snøring, som justeres så den sitter som støpt til din fot. Skoen har suverent sålegrep,­ god demping og egner seg for lettere turer, som dagsturer og fjellturer med lett sekk.

Image with text

Piggen A/P/S GTX er en meget lett og slitesterk tursko med suverent sålegrep og god demping, egnet for all type uteaktivitet. Med elastisk materiale og BOA®-snøring kan du justere passformen med mikropresisjon. Les alt om

DE MEST POPULÆRE
TURSKOENE