Rulleskisko for regn og solskinn

Skisko med GORE-TEX er perfekt for fuktige rulleskiturer

Rulleskisko for regn og solskinn

HELÅRSBRUK MED GORE-TEX®

Trac A/P/S er den eneste konkurranseskiskoen med GORE-TEX®, og passer like godt på godværsdager og regnfulle høstdager. Den passer ypperlig til trening og konkurranse en kald vinterdag, sørpeføre i påsken og rulleskiturer sommer og høst. 

“Det finnes neppe racingsko som holder deg varmere og tørrere, og samtidig bevarer konkurranseegenskapene godt,” sa SKIsport.

Den vanntette og pustende GORE-TEX®-membranen slipper svette og damp ut, men slipper ikke vanndråper inn. På denne måten sørger den for tørre og komfortable føtter hele treningsøkten. Les mer om GORE-TEX® her.

ALFAAIR™

Det perforerte yttermaterialet AlfaAir™ består av to laminerte lag, hvor det ytterste er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Perforeringen sørger for økt pusteevne, og kombinert med GORE-TEX® gir dette en helt ny opplevelse av funksjon og komfort. 

AlfaAir™ sørger for enkelt vedlikehold også på sommer og høst. Les mer om vedlikehold av AlfaAir™ her.

AlfaAir™ sørger for høy funksjon og enkel bruk.

FOR KONKURRANSEBRUK

Rottefella Xcelerator racingsåle gir økt kraftoverføring ved nøytral fotstilling. Dette er en ekstremt lett såle, med god vridningsstabilitet og økt bøyefleksibilitet i fremfoten. Den gode stabiliten i hælen sørger for enkel ploging på rulleski. 

YKK-glidelås er verdens beste glidelåser, med lav vekt og høy slitestyrke.

Sjekk ut våre skisko til rulleski her.

Skoen er utviklet for klassisk konkurransebruk, og passer like godt for trening. Den leveres med EVA size adapter som gjør at man kan justere passformen ca 1/2 størrelse.

TRAFIKKREGLER

Husk at du på rulleski regnes som gående etter trafikkreglene. Det er allikevel viktig å ferdes hensynsfullt og varsomt, slik at det ikke oppstår fare.